Hei! 😊

Jeg heter Dag Frogner og jeg jobber som fotograf i Porsgrunn,  Telemark. Jeg er bosatt på Eidanger, hvor jeg bor sammen med min kone og to sønner på 15 og 18 år.

Jeg er ikke en av de fotografene som fikk et kamera av bestefar som liten og som visste fra det øyeblikket at det var fotograf jeg skulle bli. Egentlig er det helt tilfeldig at jeg nå kan kalle meg fotograf. For en del år siden var jeg aktiv trommeslager i diverse band, men sakte men sikkert dabbet interessen av og omtrent samtidig kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera. Trommesettet ble solgt og alle pengene gikk etterhvert til et enda bedre kamera. Jeg skulle egentlig bare lære meg å bruke kameraet litt, slik at jeg kunne få noen fine bilder av ungene etterhvert som de vokste til. Men siden jeg er litt over snittet glad i å sette meg inn i ting som interesserer meg, holder jeg fortsatt på å lære meg dette kameraet da…

Sånn, da vet du litt mer om meg, jeg gleder meg til å høre mer om deg når vi møtes!

PS: I tillegg til å fotografere portretter og familier, jobber jeg også en del mot næringslivet. Sjekk gjerne ut www.dagfrogner.no for å se litt bilder av dette arbeidet.