Hei! 😊

Jeg heter Dag Frogner og jeg jobber som bryllups- og portrettfotograf i Porsgrunn,  Telemark. Jeg er bosatt på Eidanger, hvor jeg bor i et litt for lite, men fortsatt veldig koselig hus, sammen med min kone og to sønner på 9 og 12 år. Som hos de fleste andre barnefamilier er det høyt tempo også hos oss, og mye av tiden jeg ikke bruker på fotografering, brukes med familien hvor det går mye tid til håndball og fotball.

Jeg er ikke en av de fotografene som fikk et kamera av bestefar som liten og som visste fra det øyeblikket at det var fotograf man skulle bli. Egentlig er det helt tilfeldig at jeg er fotograf. For en del år siden var jeg aktiv trommeslager i diverse band, men sakte men sikkert dabbet interessen av og omtrent samtidig kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera. Trommesettet ble solgt og alle pengene gikk etterhvert til et enda bedre kamera. Jeg skulle egentlig bare lære meg å bruke kameraet litt, slik at jeg kunne få noen fine bilder av ungene etterhvert som de vokste til. Men siden jeg er litt over snittet glad i å sette meg inn i ting som interesserer meg, holder jeg fortsatt på å lære meg dette kameraet…

Sånn, da vet du litt mer om meg, jeg gleder meg til å høre mer om deg når vi møtes til fotografering!

PS: I tillegg til å fotografere bryllup, portretter og familer, jobber jeg også en del mot næringsliv og bedrifter. Sjekk gjerne ut www.dagfrogner.no for å se litt bilder av dette arbeidet.